2014. május 12., hétfő

Manna Szépítő Arcpakolás

Manna Szépítő Arcpakolás



A Mannaszappan számos natúr kozmetikum gyártásával foglalkozik. Mikor problémásabbnak érezzük a bőrünket, mint máskor, de a megoldás még nem világos számunkra, érdemes bekukucskálni a mannaszappan holnapjára, hiszen lehet, hogy a válasz ott rejlik. 

Manna Szépítő Arcpakolás
Bőrregeneráló alginit pakolás fehér teával

Az alginit jótékony hatású, csak természetes összetevőket tartalmazó, ásványi hatóanyagokkal teli fosszilis iszap, amely évmilliókkal ezelőtt, vulkanikusan keletkezett. Kiemelkedően gazdag ásványi és szerves anyagokban: eddig közel 65 féle elemet mutattak ki benne, köztük olyan, a bőr és a sejtek vízháztartásához, méregtelenítéséhez és megnyugtatásához elengedhetetlen összetevőket, mint a kálium, a magnézium, vagy a cinkFontos alkotóelemei közé tartoznak a rendkívül hatékony algák is, amelyek tele vannak organikus, szerves hatóanyagokkal. Újítják, feszesítik a bőrt, fokozzák a sejtek anyagcseréjét.

A fehér tea rendkívül hasznos a bőr számára, mert rengeteg antioxidánst és vitamint tartalmaz, amely a szabad gyökök legnagyobb ellensége. Hatóanyagai frissítik, regenerálják a sejteket, érfalakat, így az egyik legkiválóbb természetes bőröregedés gátló. Kivonata védi a bőr kötőszöveteit a káros környezeti hatásokkal szemben. Gazdag olyan fontos nyomelemekben, mint a nikkel, a króm, a mangán, vagy a vas.


Már egy használat után a bőröm élettel telibbnek tűnt, simább és puhább lett. 

A pakolást nagyon egyszerű használni!

1. 2 teáskanálnyi alginitport keverj össze paszta állagúvá vízzel vagy natúr joghurttal.
2. Vidd fel az arcodra, a nyakadra, és a dekoltázsodra!
3. 15-20 perc után, langyos vízzel mosd le!

1.


2.


3.


Az arcpakolást a Mannaszappan oldalán megtudjátok rendelni 1790Ft-ért. 

Anna

2 megjegyzés:

  1. Jujj ezt én is megrendeltem!! <3 És ma jött meg.. Már most imádom!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon jó termék, és az illata is kellemes! :D

      Törlés