2014. április 18., péntek

MAKEUP REVOLUTION LONDON REDEMPTION PALETTE ICONIC 3


Szerintem nagyon sokan álmodoznak a Naked 3-as palettájáról, viszont az ára sokakat elriaszt. Ezt a palettát leginkább meleg bőrtónushoz ajánlják! Sok smink márka gyárt hasonló termékeket, mint amiket kinéztünk magunknak a drágább árkategóriában. Mielőtt megvennénk az álom palettát, amiért hónapok óta csorog a nyálunk, érdemes körül nézni a piacon, hogy esetleg van-e valahol hasonló, olcsóbb áron. Bevallom régi vágyam egy Naked paletta, pontosabban a 3-as. Viszont, mint tudjuk az ára nem igazán vonzó. Egy nagyszerű smink,márka, a MAKEUP REVOLUTION LONDON legyártotta mind a három Naked palettának a másolatát, amikhez sokkal kecsegtetőbb áron juthatunk hozzá. 





MAKEUP REVOLUTION LONDON REDEMPTION PALETTE ICONIC 3


Csomagolás: Egyszerű és jól átlátható. Mivel plasztik felülettel látták el a paletta tetején, ezért ki sem kell nyitnunk ahhoz, hogy a színeket lássuk. Jól záródik, mikor leejtettem sem nyílt ki.

Színek/Pigmentáltság: Ami a színeket illeti pontosan megegyeznek a Naked 3-as palettájában található színekkel. 3 matt szín, és 9 csillogós szín található a palettában. A pigmentáltságuk lenyűgöző, én nem is vártam volna, hogy ennyire élénkek a színek. Alappal a színek még intenzívebben, de anélkül is szépek.

Ár: Az ár egyszerűen lenyűgöző. Egy ilyen jól pigmentált, szép színekkel ellátott palettáért 1890Ft igazán nem drága. 

Egyéb: Én a palettát a PinkPandától rendeltem. Csak ajánlani tudom a céget, mert megbízhatóak, nagyon gyorsan megjött a csomag, és gondosan be volt csomagolva pukkanós papírba, hogy még véletlen se sérüljön. Ha tőlük rendeltek, akkor utánvétellel, vagy előre utalással tudtok fizetni. Az utóbbihoz a rendelés során ezt külön jelezni kell. 




Összetevők: Mica,Talc,Magnesium Stearate, Paraffinum Liquidum, Ethylhexyl Palmitate, Polybutene, Dimethicone, Methlparaben, Propylparaben, CI 77891,CI77491,CI77492,CI77499,CI 15850,CI15850,CI 16035,CI 42090,CI 77742,CI 77510,CI 77007,CI 19140,CI 15985,CI 45410

Ha van bármi kérdésed, írj megjegyzést!

Anna

4 megjegyzés:

  1. Szia Anna, nagyon jó lett az a termékteszted (IS). :) Mindent megtudtam a termékről és bevallom nagyon elnyerte a tetszésemet :3 Remélem, ezekkel a palettával MÉÉÉÉG szebb sminkeket tudsz majd nekünk bemutatni illetve természetesen magadnak elkészíteni :D Sok sikert a továbbiakban. Puszi: Kata ♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Kata! Nagyon örülök, hogy megtetszett ez a paletta, sokkal olcsóbb, mint a Naked 3-om, és lényegében ugyan az!:) Köszönöm szépen a jó kívánságokat!:) A ICONIC 1 és 2 palettáról is fogok még írni a blogon és a Matte Brights palettáról is!:)
      Anna xo

      Törlés
  2. Szia Anna!
    Végre valami igazán hasznosra bukkantam így:) Nagyon régóta keresek már ehhez hasonló palettát, és nagyon megtetszett. Az ára meg igazán kecsegtető. Remélem készítesz majd sminkvideót is ezekkel a gyönyörű színekkel.
    Üdv.: Melinda :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Melinda!
      Mindenképpen fogok csinálni videó is velük. A pigmentáltságuk pedig tényleg nagyon jó, megérik az árukat!:)

      Törlés