2014. április 18., péntek

MAKEUP REVOLUTION LONDON REDEMPTION PALETTE ICONIC 2


Szerintem nagyon sokan álmodoznak a Naked 2-es palettájáról, viszont az ára sokakat elriaszt. Ezt a palettát leginkább hideg bőrtónushoz ajánlják! Sok smink márka gyárt hasonló termékeket, mint amiket kinéztünk magunknak a drágább árkategóriában. Mielőtt megvennénk az álom palettát, amiért hónapok óta csorog a nyálunk, érdemes körül nézni a piacon, hogy esetleg van-e valahol hasonló, olcsóbb áron. Bevallom régi vágyam egy Naked paletta. Viszont, mint tudjuk az ára nem igazán vonzó. Egy nagyszerű smink,márka, a MAKEUP REVOLUTION LONDON legyártotta mind a három Naked palettának a másolatát, amikhez sokkal kecsegtetőbb áron juthatunk hozzá. 




MAKEUP REVOLUTION LONDON REDEMPTION PALETTE ICONIC 2


Csomagolás: Egyszerű és jól átlátható. Mivel plasztik felülettel látták el a paletta tetején, ezért ki sem kell nyitnunk ahhoz, hogy a színeket lássuk. Jól záródik.

Színek/Pigmentáltság: Pontosan megegyeznek a Naked 2-es palettájában található színekkel. 3 matt szín, és 9 csillogós szín található a palettában. A pigmentáltságuk lenyűgöző, én nem is vártam volna, hogy ennyire élénkek a színek. Alappal a színek még intenzívebben, de anélkül is szépek. 



Ár: Egy ilyen jól pigmentált, szép színekkel ellátott palettáért 1890Ft igazán nem drága. 

Egyéb: Én a palettát a PinkPandától rendeltem. Csak ajánlani tudom a céget, mert megbízhatóak, nagyon gyorsan megjött a csomag, és gondosan be volt csomagolva pukkanós papírba, hogy még véletlen se sérüljön. Ha tőlük rendeltek, akkor utánvétellel, vagy előre utalással tudtok fizetni. Az utóbbihoz a rendelés során ezt külön jelezni kell. 



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése