2014. április 26., szombat

MAKEUP REVOLUTION AMAZING CARE HIDRATÁLÓ RÚZS LOVE NUDE!


Sok smink márka gyárt hasonló termékeket, mint amiket kinéztünk magunknak a drágább árkategóriában. Mielőtt megvennénk, amiért hónapok óta csorog a nyálunk, érdemes körül nézni a piacon, hogy esetleg van-e valahol hasonló, olcsóbb áron. A MAKEUP REVOLUTION márka fantasztikusan jó termékeket gyárt elképesztően jó áron!
Most a hidratáló rúzsról lesz szó! 



Csomagolás: Egyszerű és nagyszerű. Mivel plasztik felülettel látták el a rúzs csomagolásának a tetejét, ezért ki sem kell nyitnunk ahhoz, hogy a színt lássuk. Jól záródik.

Színek/Pigmentáltság: A pigmentáltságuk lenyűgöző. Nagyon szép nude, természetes színe van a rúzsnak. Ahogy ígéri is, hidratálja az ajkakat, ellenben sok másik rúzzsal, amik a szép szín mellett sajnos szárítják a szánkat. 
















Ár: A rúzs ára 1590 Ft.

Egyéb:  Elsőre furcsán nézhet ki, de nagyon szépen ápolja az ajkakat a benne levő argán olaj miatt.
Én a rúzst a PinkPandától kaptam. Csak ajánlani tudom a céget, mert megbízhatóak, nagyon gyorsan megjött a csomag, és gondosan be volt csomagolva pukkanós papírba, hogy még véletlen se sérüljön. Ha tőlük rendeltek, akkor utánvétellel, vagy előre utalással tudtok fizetni. Az utóbbihoz a rendelés során ezt külön jelezni kell.



5 színben kapható az Amazing Care Hidratáló rúzs. 




Anna

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése