2014. április 13., vasárnap

L'Oréal Professionnel HAIRCHALK



SZERETNÉL SZÍNES HAJAT NYÁRRA, DE NEM, TUDOD HOGYAN CSINÁLD?
A HAIRCHALK A VÁLASZ A KÉRDÉSEDRE!

Az idei évben az egyik uralkodó frizura divat, a színes tincsek.
A L'Oréal Professionnel kifejlesztette a HairChalkot, mitől a nevéből adódóan azt várnánk, hogy kréta formájú/állagú, de ehelyett egy folyadékot kapunk. A termék használata rendkívül egyszerű, és gyors. Sokan vagyunk úgy, hogy egyik pillanatról a másikra megszeretnék változtatni a hajunkat, feldobni valamivel, de azért ha nem tetszik vissza tudjunk csinálni az egészet.


A HAIRCHALK ellenáll a kopásnak, és csak hajmosással lehet kiszedni a hajból. A hajtípustól és a felvitt mennyiségtől függ, hogy mennyi hajmosással jön ki a hajból, de átlagosan 2 samponos hajmosásig marad a hajban. A haj szerkezetét nem változtatja meg, nem szárítja. A színes tincseket ugyan úgy lehet formázni, mint a színezés előtti hajat.A színek élettel teliek, intenzívek. Mivel nem kréta állagú, ezért nem porzik, miután megszáradt nem hagy nyomot. Nem mellesleg 8 színben kapható!


 
Felvitele nagyon egyszerű:

1. Egy kis edényben önts ki a folyadékból egy keveset és vidd fel ecsettel/szivaccsal vagy a hozzá adott aplikátorba tegyél a folyadékból.


2. Vidd fel a haj azon részére amit beszeretnél színezni.


3. A felvitel után gyorsan szárítsd meg hajszárítóval a beszínezett részt. Fontos a gyorsaság, mert ha megszárad a folyadék a hajadon mielőtt fésűvel kifésülöd, és a hajszárítóval megszárítod, a haj össze ragad, és nem lesz szép az eredmény.



4. KÉSZ! Ezek után úgy formázhatod a hajadat, ahogy szeretnéd. 


A fodrászüzleteiben találkozhatsz a termékkel, ahol 1000Ft - 2000Ft értékben megcsinálják neked (hajhossz, és felvitt mennyiségtől függ).

Ha te mégis inkább otthon csinálnád meg magadnak, akkor  a L'Oréal Professionnel szalonokban megvásárolhatod a terméket 4290Ft értékben.

Ha kedvet kaptál, és kipróbálnád a terméket akkor látogass el a L'Oréal honlapjára és olvass még többet a termékről!




Anna










8 megjegyzés: